Ylja er rask i alt hun gjør, men at valpene skulle komme skulle komme på dag 60 var overraskende. Det ble rask ombooking av fly og hastig avreise fra Kr.sand, men kl. 2100 i går kveld var jeg på Elverum. Og godt var det. Kl. 2330 i går kveld var hun på 36,3 og kl. 0530 i morges kom første valpen. Ylja var kjempeflink, så rolig gjennom hele fødselen. Når hun først skjønte hva om skjedde lå hun og diet mens det bare poppet ut valper. En fin opplevelse for både Ylja og oss. Det kom først 6 tisper og tilslutt endelig en hann. Det hele tok 3 timer og ikke problemer i det hele tatt. Så langt så bra.smiley

Valpene veide fra 211 gr til 282, hannen veide 262. Forholdsvis små, men livkraftige og allerede med kulemager.
To lav tispene og hannen har bliss som vedvarer, de andre har varierende med hvitt i panna, men det forsvinner nok.

Nå vi får sortert litt senere idag vet vi litt mere, kan se ut som det er mer hvitt på noen snuter, men håper vi ikke må foreta noe kjønnsbytte…. noe som jo har skjedd tidligere LOL
Så alt vel med mor og barn